Thursday, 29 April 2010

Kesihatan amat penting....

Assalamualaikum dan salam sejahtera, salam satu Malaysia semua pelajar ICT yang dikasihi...
Lama cikgu tak dapat hadir ke sekolah kerana telah terkena sakit mata..., sakit mata memang lambat nak pulih mudah-mudahan saya doakan semua pelajar tidak dijangkiti dengan penyakit tersebut dan untuk itu anda perlu menjauhkan diri daripada individu yang mengidap sakit mata kerana ia boleh berjangkit dengan mudah. Kalau terkena bayangkan berapa banyak kelas yang anda tertinggal dan ianya merugikan.
Untuk makluman semua lawatan ke UTHM yang cikgu war-warkan telah pun penuh, kalau boleh saya nak bawa anda semua tapi apakan daya pihak UTHM telah menghadkan hanya 30 peserta sahaja untuk satu sekolah.
Makluman kedua ialah sesiapa yang berminat untuk menyertai pertandingan mencipta laman web sekolah anjuran UTM bolehlah berjumpa dengan saya untuk maklumat lanjut. Saya mengalakkan pelajar tingkatan 4 untuk menyertainya kerana ianya memerlukan waktu yang banyak untuk merekabentuk dan mengisi bahan dalam web. Tarikh tutup pertandingan tersebut ialah pada akhir Jun 2010. Ianya boleh secara individu atau berkumpulan.

Sekian.

No comments:

Post a Comment